Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Arvin Jiang Mr. Arvin Jiang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd

panas produk

Info parusahaan

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd

  • Jenis usaha:

    Manufacturer

  • Main Produk:

    Arloji Terapi Laser Tingkat Rendah , Dipimpin Lampu Terang Lampu , Helm Terapi Photobiomodulation , Metatron Hunter 4025 NLS , Quantum résonansi magnét Analyzer , Mesin Terapi Bioresonansi

  • ékspor Perséntase:

    81% - 90%

  • taun Didirikeun:

    2013

anyar produk

Kirim surélék Panalungtikan

Tel:00-86-18129995404

Fax:

Hapé:+8613631598551Contact me with Whatsapp

email:service@suyzeko.com

alamat:3rd Floor, Building N, Innovation Silicon Valley Industrial Park, 17 Jingtian Road, Guanhu Street, Longhua District, Shenzhen, Guangdong

mobile Loka

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan